Programează o vizită

Ai grija de inima ta!

Cardiologia este specialitatea medicală care care se ocupa cu preventia, diagnosticarea si tratarea afectiunilor cardiace.
În cadrul acestei specialităţi medicale sunt diagnosticate şi tratate afecţiuni cardiovasculare de patologie diversă: cardiopatie ischemică, hipertensiune arterială, insuficiența cardiacă, tulburări de ritm (tahicardie, fibrilaţie atrială etc.), valvulopatii, etc.

În scop de diagnostic al afecţiunilor cardiovasculare, în centrul medical Nicomed pacientii beneficiaza de:

  • Examen clinic – Cabinetul de cardiologie este dotat cu aparatura noua, performanta, de mare precizie care ajuta la efectuarea corecta si rapida a examenului clinic.
  • Determinarea tensiunii arteriale – stabilirea si monitorizarea tensiunii arteriale in cadrul cabinetului
  • Electrocardiograma – EKG – In centrul medical Nicomed exista posibilitatea de realizare de electrocardiagrame de repaus si a monitorizarii acesteia in cadrul cabinetului.
  • Monitorizarea si tratamentul bolilor cardiovasculare – Cabinetul nostru de cardiologie este inzestrat cu personal specializat si aparatura moderna pentru monitorizarea si tratarea bolilor cardiovasculare.
  • Retete compensate si recomandari pentru alte investigatii – Personalul nostru medical va poate oferi retete compensate si recomandari in vederea efectuarii altor investigatii medicale.
  • Preventia bolilor cardiovasculare – Personalul medical specializat din cabinetul nostru va lucra alaturi de dumneavoastra pentru prevenirea bolillor cardiovasculare.

Echipa cabinetului de Cardiologie din cadrul centrului medical Nicomed este formata din dr Violeta Calarasu – medic specialist cardiologie si As. Medical principal Sofica Toma, As. Medical principal Daniela Mihailescu , As. Medical principal Gabriela Rugina.

 

Contactați-ne