Medicina de familie

Programează o vizită

Alegeti medicul de familie de la Centrul Medical Nicomed 

Medicina de familie este specialitatea medicala care asigura asistenta medicala primara si continua contribuind, prin actiuni preventive, educationale, terapeutice si de recuperare, la promovarea starii de sanatate a individului, a familiei si a colectivitatii, fara a se limita la un anumit tip de boli.

Medicul de familie este prima persoana la care trebuie sa ajungeti pentru a beneficia de asistenta medicala.

Medicul de familie asigura asistenta medicala si sociala tuturor pacientilor indiferent de vârsta, sex sau patologie si reprezinta legatura dintre comunitate si sistemul national de sanatate. Medicul de familie abordeaza pacientul atât în conditii de sanatate, cât si în conditii de boala; are rolul de a supraveghea si mentine starea optima de sanatate si de a promova un stil de viata sanatos, de a depista o boala cronica in faza incipienta si de a preveni si trata complicatiile unei afectiuni.

Medicul de famile devine la nevoie un “manager de caz”, un coordonator medical pentru pacient – stie tot istoricul sau medical si il poate ghida catre cele mai bune solutii de tratament, in functie de recomandarea specialistilor si de situatia sa specifica.

In functie de situatie, medicul de familie poate recomanda efectuarea unor investigatii paraclinice (analize de laborator GRATUITE), poate acorda o trimitere catre un medic specialist pentru investigatii (ecografie generala GRATUITA, consultatii de specialitate GRATUITE) sau, direct, pentru internarea in spital.

La Centrul Medical NICOMED fiecare pacient beneficiaza de:

Personal medical instruit si cu experienta,
Servicii medicale la cela mai inalte standarde de calitate,
Prelucrarea in siguranta a datelor personale,
Confidentialitatea datelor din dosarul medical electronic.

Echipa noastra este formata din:

Dr . Georgeta Virtopeanu – medic primar Medicina de Familie, dr. Ioana Draganus – medic specialist Medicina de Familie, dr. Radu Nicolae – medic specialist Medicina de Familie , dr. Marius Nica – medic primar Medicina de Familie

Contactați-ne